Feuilleté de camembert et guanciale

Feuilleté de camembert et guanciale

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de beurre préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
  • 300 g de farine de blé
  • 140 g d'eau froide
  • 1 c. à café de sel
  • 2 oignons
  • 2 gousses d'ail
  • 300 g de guanciale
    300 g de lardons fumés
  • farine de blé pour le plan de travail
  • 1 ½ de camembert
  • 3 c. à soupe de miel
  • 3 pincées de romarin frais
  • 5 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 692.5 mg
Białko 14.2 g
Kalorie 3479.4 kJ / 831.6 kcal
Tłuszcz 62.7 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 33.5 g
Węglowodany 54.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...