Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella

Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella

3.9 166 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 parts

Składniki

  • de pommes de terre coupées en morceaux
    600 g
  • d'eau
    700 g
  • d'oignons en quartiers
    200 g
  • d'huile d'olive
    300 g
  • œufs moyens (53-63 g)
    8
  • de levure chimique
    15 g
  • de sel
    1 c. à café
  • gousse d'ail hachée
    1
  • de bacon coupé en lanières
    100 - 120 g
    100 - 120 g de lardons
  • de mozzarella mixée
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1360 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 25.1 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...