
Urządzenia i Akcesoria
Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 parts
Składniki
-
de pommes de terre coupées en morceaux600 g
-
d'eau700 g
-
d'oignons en quartiers200 g
-
d'huile d'olive300 g
-
œufs moyens (53-63 g)8
-
de levure chimique15 g
-
de sel1 c. à café
-
gousse d'ail hachée1
-
de bacon coupé en lanières100 - 120 g
-
de mozzarella mixée150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
325 kcal /
1360 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
25.1 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Avec vous. Toujours.
50 Przepisów
Francja
Francja