Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella

Tortilla aux pommes de terre, bacon et mozzarella

3.9 193 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 parts

Składniki

  • 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 700 g d'eau
  • 200 g d'oignons en quartiers
  • 300 g d'huile d'olive
  • 8 œufs moyens (53-63 g)
  • 15 g de levure chimique
  • 1 c. à café de sel
  • 1 gousse d'ail hachée
  • 100 - 120 g de bacon coupé en lanières
    100 - 120 g de lardon
  • 150 g de mozzarella mixée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 13.4 g
Kalorie 1360 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...