
Urządzenia i Akcesoria
Risotto au chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux50 g
-
échalotes en gros morceaux2
-
d'huile d'olive20 g
-
de chorizo en petits dés150 g
-
de riz spécial risotto250 g
-
d'eau750 g
-
cube de bouillon de volaille1
-
du poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
510.3 kcal /
2134.9 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
55.7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
656.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recettes du quotidien III
8 Przepisów
Francja
Francja