Risotto au chorizo

Risotto au chorizo

4.5 242 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 2 échalotes en gros morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 150 g de chorizo en petits dés
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 750 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 656.2 mg
Białko 18.4 g
Kalorie 2134.9 kJ / 510.3 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 55.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...