Risotto au chorizo

Risotto au chorizo

4.3 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • échalotes en gros morceaux
    2
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de chorizo en petits dés
    150 g
  • de riz spécial risotto
    250 g
  • d'eau
    750 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 510.3 kcal / 2134.9 kJ
Białko 18.4 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 55.7 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 656.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...