Crème renversée au caramel

Crème renversée au caramel

5.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
4 portions

Składniki

Le caramel
  • ⅔ c. à soupe d'eau
  • 100 g de sucre en poudre
La crème aux œufs
  • 2 œufs
  • 60 g de sucre en poudre
  • 100 g de lait concentré non sucré
  • 230 g de lait entier
  • ½ gousse de vanille fendue dans la longueur

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1251 kJ / 296 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 49.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...