Urządzenia i Akcesoria
Crème caramel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
100 - 130 g de sucre en poudre
-
500 g de lait entier
-
4 œufs
-
100 g de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")
-
500 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1048 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Brioche
8 Std.
Crème fouettée
10 Min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Pâte brisée sucrée
1 Std. 50 Min
Yaourt nature
14 Std.
Gâteau au citron
2 Std.
Cake aux fruits confits
4 Std.
Crème onctueuse caramel-café
1 Std. 45 Min
Œufs au lait
50 Min
Crème brûlée
2 Std. 40 Min
Velouté de potiron et crevette
35 Min