Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 130 g de sucre en poudre
- 500 g de lait entier
- 4 œufs
- 100 g de caramel liquide (voir rubrique "Conseil(s)")
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1048 kJ / 250 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Crème fouettée
10p
Crème brûlée
4h 10min
Brioche
8 Std.
Pâte brisée sucrée
1 Std. 50 Min
Mousse aux fruits rouges
5 Std.
Œufs au lait
50 Min
Petits pots de crème au chocolat
40p
Velouté de potiron et crevette
35 Min
Tuiles aux amandes
25 Min
Cake aux fruits confits
4h
Yaourt nature
14h
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min