Urządzenia i Akcesoria
Crème dessert à la vanille
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
7 portions
Składniki
-
1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
-
300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
400 g de lait
-
2 gros œufs
-
90 g de sucre roux
-
400 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.1 g
Kalorie
1061 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème au chocolat
3sa 25 dk
Crème dessert à la vanille
1sa 25 dk
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6sa 45 dk
Crème dessert
15 dk
Riz au lait
1sa
Œufs au lait et à la vanille
5sa
Crèmes au chocolat light
1sa 25 dk
Crème au praliné
2sa 20 dk
Crème dessert aux deux saveurs
1sa 15 dk
Crème express chocolat-vanille
20 dk
Petits pots de crème à la vanille
1sa 35 dk
Crème au café
2sa 30 dk