
Urządzenia i Akcesoria
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz.
8 portions
Składniki
-
de sucre360 g
-
d'eau50 g
-
de lait entier1000 g
-
gousse de vanille fendue et grattée, les graines seulement1
-
œufs8
-
eau chaude, pour le plat
-
de beurre mou, coupé en morceaux90 g
-
de sel1 pincée
-
blancs d'œufs2
-
de farine100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
286 kcal /
1198 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja