Zupa z ravioli i wołowiną

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porcje

Składniki

  • 150 - 200 g steka z polędwicy wołowej pokrojonego na 2 mm plastry
    150 - 200 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego na 2 mm plastry
  • 60 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
  • 1 ząbek czosnku
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 400 g wody
  • ½ łyżkę koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM pokruszony
    ½ kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l)
  • 130 - 150 g świeżego makaronu, typu ravioli o czasie gotowania 3-4 min, z dowolnym farszem
  • natka pietruszki, świeża tylko liście, do dekoracji

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 608.1 mg
Białko 26.5 g
Kalorie 1575.8 kJ / 376.6 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 7.7 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...