Urządzenia i Akcesoria
Zielone pancakes z tofu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
140 g malin, świeżych
-
100 g borówek amerykańskich
-
180 g tofu, średnio twardego pokrojonego na kawałki
-
40 g liści szpinaku baby, świeżych
-
80 g mąki orkiszowej
-
140 g napoju migdałowego (patrz wskazówka)
-
2 łyżkę soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 łyżeczkę proszku do pieczenia
-
40 g ksylitolu, (patrz wskazówka)40 g erytrytolu (patrz wskazówka)
-
olej do smażenia
-
6 łyżek jogurtu kokosowego, (ok. 120 g)6 łyżek jogurtu sojowego (ok. 120 g)
-
2 łyżki migdałów, w płatkach
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
454.8 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
1519.8 kJ /
363.2 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
54.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Owsiane syrniki z czekoladą (bez cukru)
15min
Roślinne klopsiki w sosie pomidorowym z kuskusem i warzywami (TM7, TM6)
25min
Omlet à la leśny mech
15min
Pełnoziarniste gofry z malinami
15min
Meksykańskie burrito bowl z łososiem
35min
Wegańskie ciasteczka migdałowe z kawałkami czekolady
35min
Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem
20min
Tofucznica
30min
Pieczona owsianka czekoladowa z wiśniami
30min
Placki z serka wiejskiego z jarmużem i szynką
45min
Pieczone bataty z jajkiem sadzonym na parze
30min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40min