Crème de marrons

Crème de marrons

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • ½ gousse de vanille fendue dans la longueur, puis coupée en deux
  • 400 g de sucre roux
  • 320 g d'eau
  • 640 g de châtaignes cuites et pelées
  • 20 g de jus de citron
  • ⅔ c. à café d'agar-agar

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 69.1 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 5828.9 kJ / 1393.2 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 338.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...