![Gelée de coing Gelée de coing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/65586B6C-F0DB-4CDE-B1D9-897B355BB471/Derivates/ddd32385-6062-43e9-99a1-de3330f2d35b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g de jus de coing (voir aussi la recette Pâte de coings de Saveurs, disponible sur Cookidoo)
- 300 - 360 g de sucre cristal (60 % du poids du jus de coings)
- le jus d'1/2 citron jaune et les pépins
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 315 kJ / 75 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Gelée de groseille
35 min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture de melon au basilic
2h 40min
Gelée et pâte de coing
24 Std.
Pâte de coings
1h 45min
Confiture de cerises au poivre de Sichuan
2h 30min
Confiture de cerises
6 Std.