Urządzenia i Akcesoria
Gelée de coing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
1 bocal
Składniki
-
300 - 360 g de sucre cristal (60 % du poids du jus de coings)
-
500 - 600 g de jus de coing
-
le jus d'1/2 citron jaune et les pépins
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Białko
0 g
Kalorie
315 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture figue-romarin
50min
Confiture de cerises
6h
Confiture pêche et verveine
1h 5min
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Pâte de coings
1h 45min
Confiture de mirabelles
1h 20min
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture d'abricots
6h
Confiture de pêches
1h 5min
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture de poires
6h