Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g de jus de coing (voir aussi la recette Pâte de coings de Saveurs, disponible sur Cookidoo)
- 300 - 360 g de sucre cristal (60 % du poids du jus de coings)
- le jus d'1/2 citron jaune et les pépins
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 315 kJ / 75 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mirabelles
1j 20 menit
Confiture de cerises
6h
Gelée de groseille
35 Min
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture de cerises
2j 30 menit
Confiture d'abricots
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Gelée de fruits rouges
2h 45 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Pâte de coings
1 Std. 45 Min
Confiture de tomates vertes
24h