Urządzenia i Akcesoria
Gelée de coing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
1 bocal
Składniki
-
300 - 360 g de sucre cristal (60 % du poids du jus de coings)
-
500 - 600 g de jus de coing
-
le jus d'1/2 citron jaune et les pépins
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Białko
0 g
Kalorie
315 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Gelée de groseille
35 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Gelée et pâte de coing
24 godz.