Urządzenia i Akcesoria
Flan à la farine de châtaigne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 50 min
8 portions
Składniki
-
65 g de farine de châtaigne
-
500 g de lait
-
60 g de sucre en poudre
-
2 œufs
-
100 g de caramel liquide
-
600 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
38.4 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
613.6 kJ /
146.1 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escapade en Corse
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
40min
Fiadone
55min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1h 20min
Fiadone au citron
50min
Cake aux marrons sans gluten
45min
Fiadone corse
50min
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Canistrelli
1h
Pompes à l'huile
3h
Polenta de châtaigne
30min
Crème de marrons
45min