Gelée et pâte de coing

Gelée et pâte de coing

3.5 151 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz.
3 bocaux

Składniki

La base (le jour même)
  • 1000 g de coings non épluchés
  • 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
  • 900 g de sucre en poudre
  • 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
  • 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
  • 360 g de sucre cristal (60 % du poids du jus de coings)
  • le jus d'1/2 citron jaune
Les pâtes de fruit (le lendemain)
  • 200 g de sucre en poudre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 1.7 g
Kalorie 5832.7 kJ / 1378 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 340 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...