Urządzenia i Akcesoria
Pâte de coings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
24 pièces
Składniki
-
800 g de coings
-
1000 d'eau
-
600 g de sucre cristal environ (même poids que les coings cuits)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Białko
0 g
Kalorie
236 kJ /
56 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture d'abricots
6 godz.
Marmelade d'oranges
1 godz. 30 min
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 godz. 15 min
Crème de marrons
45 min
Saucisson brioché de Lyon
3 godz. 25 min
Gelée de coing
1 godz.
Gelée et pâte de coing
24 godz.