Urządzenia i Akcesoria
Pâte de coings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
24 pièces
Składniki
-
800 g de coings
-
1000 d'eau
-
600 g de sucre cristal environ (même poids que les coings cuits)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Białko
0 g
Kalorie
236 kJ /
56 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture figue-romarin
50 Min
Confiture pêche et verveine
1 Std. 5 Min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Gelée et pâte de coing
24 Std.
Confiture de pastèque
30 Min
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Crème de marrons
45 Min
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Gelée de coing
1 Std.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Compote coing-pomme-framboise
30 Min