Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 d'eau
- 800 g de coings
- 600 g de sucre cristal (environ - même poids que les coings cuits)
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de pastèque
30 min
Marrons glacés
72 Std.
Confiture de cerises
6h
Gelée de groseille
35 Min
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture de cerises
2j 30 menit
Confiture d'abricots
6h
Gelée de coing
1j
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture de tomates vertes
24h
Crème de marrons
45 Min