![Pâte de coings Pâte de coings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96D4ACCB-DED7-4DA2-A09F-BD852DD92EA2/Derivates/06ae33e8-c5b8-49a2-a4c9-d7e97e549bb5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 d'eau
- 800 g de coings
- 600 g de sucre cristal (environ - même poids que les coings cuits)
- Wartości odżywcze
- na 20 g
- Kalorie
- 236 kJ / 56 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture d'abricots
6h
Confiture de figues
1h 30min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Crème de marrons
45min
Confiture de tomates vertes
24ч.
Coulis de tomates
35min
Confiture de mirabelles
1u. 20min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Gelée de coing
1h
Confiture pêche et verveine
1ч. 5 мин.
Gelée et pâte de coing
24ч.
Confiture figue-romarin
50 мин.