Gelée de coing et pâte de fruits

Gelée de coing et pâte de fruits

2.5 68 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz.
1480 g

Składniki

  • 800 g de coings coupés en dés
  • 900 g d'eau
  • 1100 g de sucre en poudre
  • le jus d'un citron jaune

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 0.2 g
Kalorie 1312.9 kJ / 308.2 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 77.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...