Urządzenia i Akcesoria
Gelée de coing et pâte de fruits
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz.
1480 g
Składniki
-
800 g de coings coupés en dés
-
900 g d'eau
-
1100 g de sucre en poudre
-
le jus d'un citron jaune
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.2 g
Kalorie
1312.9 kJ /
308.2 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
77.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelée de raisin
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de poires
6 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture d'abricots
6 godz.
Gelée de coing
1 godz.