![Gelée de coing et pâte de fruits Gelée de coing et pâte de fruits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73AA6495-B4DA-4273-AD1D-01882D7CB097/Derivates/3862237D-3265-45B4-B25E-B920D820F65D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de coings, coupés en dés
- 900 g d'eau
- 1100 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1312.9 kJ / 308.2 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 77.8 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture de poires
6h
Confiture de tomates vertes
24h
Gelée de coing
1h
Confiture de fraises
6h
Gelée et pâte de coing
24h
Pâte de coings
1 Std. 45 Min
Gelée de framboise
6h
Confiture de cerises
6h