![Confiture de tomates vertes Confiture de tomates vertes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B4F1D4B8-F21C-4B87-A169-A7666B577A7B/Derivates/839D4654-E491-438E-965E-800E987A86B1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates vertes, coupées en rondelles fines
- 2 citrons jaunes non traités, coupés en rondelles fines
- 700 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 876.4 kJ / 205.9 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 50.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture de poires
6h
Gelée de sureau
50min
Confiture melon-anis
6h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture de melon au basilic
2ч. 40 мин.
Gelée et pâte de coing
24h
Gelée de raisin
6h
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Confiture de cerises au poivre de Sichuan
2ч. 30 мин.