Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de tomates vertes, coupées en rondelles fines
- 2 citrons jaunes non traités, coupés en rondelles fines
- 700 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 876.4 kJ / 205.9 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 50.7 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de pastèque
30min
Confiture melon-anis
6h
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 Min
Confiture de cerises
6h
Gelée et pâte de coing
24h
Confiture de melon au basilic
2 Std. 40 Min
Gelée de raisin
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Confiture figue-romarin
50min
Confiture de figues
1 Std. 30 Min