Focaccia

Focaccia

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portion

Składniki

  • 325 g farine à pain
  • ½ c. à thé de sucre (facultatif)
  • 1 c. à thé levure boulangère sèche
    1 c. à soupe de levure fraîche
  • 30 g d'huile d'olive plus un supplément pour graisser et arroser
  • 225 g d'eau tiède plus un supplément pour saupoudrer
  • ½ c. à thé sel fin
  • 20 tomates cerises coupées en deux
  • 1 ½ c. à soupe de romarin frais pour saupoudrer
  • ½ c. à thé gros sel de mer pour arroser

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 189.3 kcal / 792.1 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 31.4 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 267.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...