Urządzenia i Akcesoria
Chocolat fondu sans allergènes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
18 portion
Składniki
-
225 g de pépites de chocolat noir sans produits laitiers
-
2 c. à thé d'huile de noix de coco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.8 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
344.9 kJ /
82.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Collations sans allergènes
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cookies
50 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Tarte Tatin
1 godz.
Crêpes
1 godz. 15 min
Sauce béchamel
15 min
Sirop de gousse de vanille
30 min
Guacamole
5 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
"Tri-Tip" grillé et épinards à la crème
3 godz.
Sauce béchamel
15 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min