Urządzenia i Akcesoria
Chocolat fondu sans allergènes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
18 portion
Składniki
-
225 g de pépites de chocolat noir sans produits laitiers
-
2 c. à thé d'huile de noix de coco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.8 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
344.9 kJ /
82.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Collations sans allergènes
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sauce béchamel
15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Vinaigrette citronnée
5 min
Guacamole
5 min
Tarte aux pommes
1 godz.
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Crème fouettée
10 min
Sauce béchamel
15 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Purée de pommes de terre classique
50 min