Foccacia tomates cerise, olives et parmesan

4.8 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 parts

Składniki

  • 60 g de parmesan en morceaux
  • 240 g d'eau
  • 2 c. à café de sucre en poudre
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 450 g de farine T00 (spécial pizza)
  • 65 g d'huile d'olive
  • 2 c. à café de sel
  • 3 gousses d'ail pelées et dégermées
  • 50 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 250 g de tomates cerise
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 brin de romarin frais effeuillé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 1378.5 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 2724.3 kJ / 651.1 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 94.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...