Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de farine tout usage
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à thé de poudre à pâte
- 70 g d'huile végétale
- 240 g d'eau chaude
- 450 g de farine tout usage plus un supplément pour la poussière
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 596.2 kJ / 142.5 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 4.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 169.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain à la patate douce et à la banane
2 Std.
Pâtes au citron et saumon fumé Deuxième bol
35min
Sauce à pizza
35min
Gaufre au brownie et sauce au chocolat
45 Min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2 Std.
Petits gâteaux en toile d'araignée
1 godz. 5 min
Guacamole
5 dk
Müesli croustillant
Brak ocen
Velouté de champignons des bois
25min
Booster Immunitaire
5 dk
Purée Parmentier nature
55min
Sauce pour salade César
10min