
Urządzenia i Akcesoria
Kremowy „serek” z nerkowców
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
170 g orzechów nerkowca
-
300 g gorącej wody
-
1 ząbek czosnku
-
25 g wody mineralnej, niegazowanej
-
15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1 łyżka płatków drożdżowych nieaktywnych
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
¾ łyżeczki octu jabłkowego
-
15 g szczypiorku, świeżego posiekanego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
253.8 kcal /
1061.7 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
14.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Sód
306.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ LAKTOZY
10 Przepisów
Polska
Polska