
Urządzenia i Akcesoria
Wegański ziołowy „ser” à la feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 10 min
300 g
Składniki
-
tofu, średnio twardego odsączonego z zalewy, pokrojonego na kawałki200 g
-
oregano, suszonego½ łyżeczki
-
bazylii, suszonej½ łyżeczki
-
liści kolendry, suszonej½ łyżeczki
-
cebuli suszonej, mielonej½ łyżeczki
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego25 g
-
oleju kokosowego rafinowanego70 g
-
octu jabłkowego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
302.2 kcal /
1264.3 kJ
Białko
10.7 g
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
21.1 g
Sód
785.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ LAKTOZY
10 Przepisów
Polska
Polska