Urządzenia i Akcesoria
Śmietanka z orzechów nerkowca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz.
200 g
Składniki
-
50 g orzechów nerkowca nieprażonych, niesolonych
-
150 g wody do namoczenia orzechów
-
100 g wody mineralnej, niegazowanej
-
50 g oleju z pestek winogron
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
8 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1503.1 kJ /
359.3 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
POTRAWY WEGAŃSKIE
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegańskie lody czekoladowe
7 godz.
Wegańska gryczana pizza z konfiturą z czerwonej cebuli i brokułami
1 godz. 55 min
Sundal z ciecierzycy
6 godz. 45 min
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Koncentrat bulionu wegańskiego
20 min
Surowa „ricotta” z orzechów macadamia (dieta raw)
24 godz. 15 min
Mąka z ciecierzycy
45 min
Wegański parmezan
25 min
Wegański ser
6 godz. 40 min
Masło kokosowe
5 min
Wegański szarpaniec
7 godz. 10 min
Twarożek z orzechów nerkowca ze świeżymi ziołami
8 godz. 10 min