Pains à burgers américains

Pains à burgers américains

4.5 29 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 170 g de lait et 2 c. à soupe
  • 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 270 g de farine T65, et un peu pour fariner
  • 1 œuf
  • 15 g de sucre en poudre
  • 5 g de sel
  • 25 g de beurre mou
  • farine T65, pour le plan de travail
  • 1 c. à soupe de graines de sésame
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 533 mg
Białko 11.9 g
Kalorie 1575.1 kJ / 376.5 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 59.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...