Baguette viennoise

Baguette viennoise

4.6 55 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 pièces

Składniki

  • d'eau minérale
    125 g
  • de lait
    125 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de farine T55, et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de sucre en poudre
    25 g
  • œuf battu
    ½
  • de sel
    9 g
  • de beurre en morceaux
    50 g
  • farine T55, pour fariner
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 572 kcal / 2035 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 101 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...