Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g de sucre en poudre
- 5 g de sel
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 3 œufs
- 125 g de beurre, ramolli
- 100 g de pépites de chocolat
- 2 c. à soupe de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1391 kJ / 334 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés viennois
45min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Madeleines marbrées choco-vanille
1 Std. 25 Min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35min
Viennoises au chocolat
2 godz. 50 min
Pains à burgers américains
3u. 15min
Donuts marbré
30min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min