Urządzenia i Akcesoria
Confit d'oignons
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
180 g
Składniki
-
100 g d'oignon coupé en deux
-
15 g de beurre demi-sel
-
40 g de sucre roux
-
25 g de crème de vinaigre balsamique noir
-
¼ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
3.9 mg
Białko
0 g
Kalorie
8.1 kJ /
1.9 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Confit d'oignons rouges
4 godz.
Guacamole
5 min
Sauce au roquefort
20 min
Dorer 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des échalotes
20 min
Caraméliser des oignons
50 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 min
Rillettes de canard
2 godz. 30 min