![Chutney d'oignon rouge Chutney d'oignon rouge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1fae88b6-38df-4a29-9717-f860f6ed91b5/Derivates/2c09ead8-4cc0-4364-ac43-21477401d05a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Sauce au caramel
1h 30min
Toffees au caramel
2h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Chutney d'oignon rouge
24sa
Foie gras sous-vide
72h
Poires au vin rouge
5h
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Sauce caramel
1h 30min
Lemon curd Mode Sauce
20 min