Sauce au roquefort

4.8 444 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 40 g d'échalotes
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 160 g de roquefort coupé en morceaux
  • 180 g de crème fraîche épaisse
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de fécule de maïs (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 1643 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...