Fondue de poireaux

Fondue de poireaux

4.7 1.7K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • de poireaux coupés en tronçons
    800 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 152 kcal / 630 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 10.5 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...