Fondue de poireaux
TM6 TM5 TM31

Fondue de poireaux

4.7 ( 1.7K ocen )

Składniki

  • 800 g de poireaux coupés en tronçons
  • 30 g de beurre doux
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction de goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
152 kcal / 630 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy