Fondue de poireaux
TM31 TM5 TM6

Fondue de poireaux

4.7 (1.5K ocen)

Składniki

  • 800 g de poireaux, coupés en tronçons
  • 30 g de beurre doux
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction de goûts

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
630 kJ / 152 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy