Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g d'oignons rouges, coupés en morceaux
- 60 g de vinaigre de vin rouge à l'échalote
- 110 g de miel
- 1 étoile de badiane
- 1 clou de girofle
- 1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Chutney de figues
4h
Chutney d'abricots
4h
Tartare de dorade et blinis
1h 35 min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13u. 15min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48h
Sauce ketchup
1 Std. 10 Min
Fumet de poisson
2h 10min
Chutney d'oignon rouge
24h
Confit d'oignons
30min
Confiture de vin aux épices
12h