Urządzenia i Akcesoria
Confit d'oignons rouges
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
3 bocaux
Składniki
-
750 g d'oignons rouges coupés en morceaux
-
60 g de vinaigre de vin rouge à l'échalote
-
110 g de miel
-
1 étoile de badiane
-
1 clou de girofle
-
1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
88 kJ /
21 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confit d'oignons
30 min
Chutney de figues
4 godz.
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Ketchup maison
35 min
Fumet de poisson
2 godz. 10 min
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1 godz.
Confiture de framboises au romarin
30 min
Gougères
45 min
Iles flottantes
1 godz.
Foie gras sous-vide
72 godz.
Foie gras de canard
72 godz.
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.