Urządzenia i Akcesoria
Confit d'oignons rouges
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
3 bocaux
Składniki
-
750 g d'oignons rouges coupés en morceaux
-
60 g de vinaigre de vin rouge à l'échalote
-
110 g de miel
-
1 étoile de badiane
-
1 clou de girofle
-
1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0 g
Kalorie
88 kJ /
21 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1 godz. 40 min
Dorer des échalotes
25 min
Sauce béarnaise
40 min
Coulis de tomates
35 min
Chutney de figues
4 godz.
Chutney de canneberges
1 godz.
Gravlax de canard aux agrumes
12 godz. 30 min
Marinade miel, citron, soja, quatre-épices
15 min
Foie gras de canard
72 godz.
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Mayonnaise aux herbes
15 min
Confit d'oignons
30 min