![Confit d'oignons rouges Confit d'oignons rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/27640BE2-9EB7-400D-BAFA-8BEB1B53E263/Derivates/1787C53A-D118-417A-B67D-8469946BE7EE.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g d'oignons rouges, coupés en morceaux
- 60 g de vinaigre de vin rouge à l'échalote
- 110 g de miel
- 1 étoile de badiane
- 1 clou de girofle
- 1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney de figues
4 godz.
Confit d'oignons
30min
Chutney d'oignon rouge
24ч.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Baba au rhum
Brak ocen
Chutney de poires
55 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Chutney à la mangue
4 godz.
Dorer 250 g d'échalotes
25min
Foie gras de canard
72 Std.