Polpette alla rucola

Polpette alla rucola

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 ½ spicchio di aglio
  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 900 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 3 uova medie
  • 2 pizzichi di sale + q.b.
  • 3 - 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 120 g di rucola
  • pangrattato q.b.
  • olio per frittura q.b

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 687.7 mg
Białko 44.3 g
Kalorie 2709 kJ / 647.5 kcal
Tłuszcz 40.4 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 28.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...