Cuori di omelette tonno e formaggio

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    3 - 5 rametti
  • di tonno in scatola
    200 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe bianco macinato + q.b.
    ½ cucchiaino
  • di formaggio fresco spalmabile
    200 g
  • uova
    4
  • di latte
    30 g
  • di olio di semi di girasole
    10 g
  • di burro
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1620.6 kcal / 6780.7 kJ
Białko 60.2 g
Tłuszcz 112.4 g
Węglowodany 105.8 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 52.6 g
Sód 2556.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...