Cuori di omelette tonno e formaggio

3.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • 3 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 200 g di tonno in scatola
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • 4 uova
  • 30 g di latte
  • 10 g di olio di semi di girasole
  • 10 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2556.8 mg
Białko 60.2 g
Kalorie 6780.7 kJ / 1620.6 kcal
Tłuszcz 112.4 g
Błonnik 13.6 g
Tłuszcz nasycony 52.6 g
Węglowodany 105.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...