Urządzenia i Akcesoria
Omlet z fetą i szpinakiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
360 g sera feta pokrojonego na kawałki
-
80 g liści szpinaku baby, świeżych
-
8 jajek
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
olej do smażenia
-
20 pomidorka koktajlowego przekrojonych na pół
-
liście bazylii, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1275.8 mg
Białko
26.1 g
Kalorie
1645.7 kJ /
393.3 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Omlet z patelni z karmelizowaną cebulą
30 min
Kanapki z pastą z tofu
5 min
Grzanki z salsą pomidorową, awokado i jajkiem na miękko
25 min
Owsiane syrniki z czekoladą (bez cukru)
15 min
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 min
Malinowo-kakaowa gryczanka
35 min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 min
Wrapy z łososiem i jajkiem
45 min
Omlet ze szpinakiem i szynką długodojrzewającą
30 min
Sałatka ziemniaczano-brokułowa z kukurydzą i szczypiorkiem
30 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Wysokobiałkowa owsianka z bananem i orzechami
15 min