Rotolo di frittata

Rotolo di frittata

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni

Składniki

  • 25 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 3 fili di erba cipollina fresca a pezzi
  • 8 uova
  • 3 pizzichi di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 120 g di provola a fette
    120 g di Emmental, o Gruviera, a fette
  • 120 g di prosciutto cotto a fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 222 kcal / 932 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Sód 811.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...