Pizza di Pasqua

Pizza di Pasqua

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 porzioni

Składniki

  • 120 g di pecorino Romano a pezzi
  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 30 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 150 g di latte
  • 120 g di ricotta fresca
  • 3 uova
  • 530 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di sale
  • 5 g di pepe nero in polvere
  • burro q.b.
  • 120 g di pecorino fresco marchigiano, a bastoncini (8x1 cm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 690.5 mg
Białko 15 g
Kalorie 1410 kJ / 337 kcal
Tłuszcz 16.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 35.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...