Crescia al formaggio

Crescia al formaggio

4.8 156 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
1 pezzo

Składniki

  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 200 g di farina manitoba
  • 150 g di pecorino Romano grattugiato
  • 100 g di Parmigiano Reggiano
  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di acqua
  • 5 g zucchero
  • 6 uova
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 5 g di sale
  • 2 g di pepe nero in polvere (la punta di coltello)
  • 50 g di strutto in pezzetti
  • 100 g Emmental a bastoncini (10x1 cm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17 g
Kalorie 1556 kJ / 372 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...