Spaghetti carbonara fraîches

Spaghetti carbonara fraîches

5.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions

Składniki

Les spaghetti
  • 700 g de farine de blé
  • 7 œufs
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
La sauce carbonara
  • 120 g de parmesan coupé en morceaux
  • 80 g de pecorino (opcjonalnie) coupé en morceaux
  • 80 g d'échalotes
  • 300 g de lardons
  • 40 g d'huile d'olive
  • 1200 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 8 œufs
  • 2 jaunes d'œufs
  • 2 - 3 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 37 g
Kalorie 2528 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...