Omelette aux poivrons et lardons à l'espagnole

Omelette aux poivrons et lardons à l'espagnole

3.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 8 œufs
  • 1 c. à soupe de paprika
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 300 g de poivrons tricolores, en lamelles
  • 150 g de lardons fumés
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 350 g d'eau
  • persil frais pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1446 kJ / 348 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...