
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux60 g
-
de pecorino (opcjonalnie)30 g
-
échalote (30 g)1
-
de lardons150 g
-
d'huile d'olive extra vierge20 g
-
d'eau1200 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts¾ c. à café
-
de pâtes sèches, type spaghetti350 g
-
œuf1
-
jaunes d'œufs3
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
668.9 kcal /
2798.7 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
30.1 g
Węglowodany
69.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Sód
974.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mes pâtes à l'italienne
14 Przepisów
Francja
Francja