Urządzenia i Akcesoria
Chantilly
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
50 g de sucre en poudre
-
500 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide (type Fleurette)
-
1 gousse de vanille les graines seulement
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
47.8 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
2021.8 kJ /
483.2 kcal
Tłuszcz
46.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
28.8 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Basiques - Pâtisserie
9 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème fouettée mascarpone
5 Min
Fondant au chocolat
40 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Fondue au Chocolat à la Wonka
20 Min
Purée mousseline
40 Min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Sauce au poivre
25 Min
Cookies américains
50 Min
Gâteau moelleux au chocolat
40 Min
Coulant au chocolat
40 Min