Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide (type Fleurette)
- 1 gousse de vanille
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2021.8 kJ / 483.2 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 46.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 47.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant au chocolat
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25 分钟
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Coulant au chocolat
40min
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55 Min
Crumble pommes-framboises
50 Min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Crème fouettée mascarpone
5 分钟
Lasagne fraîches à la bolognaise
2hod. 30min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 godz. 30 min
Cheesecake aux speculoos
1小时
Purée mousseline
40min