Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
brown onion70 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato passata600 g
-
sugar1 ½ tsp
-
sea salt1 ½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish8
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)900 g
-
Parmesan cheese grated4 tbsp
-
mozzarella torn300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
957.8 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
1577.1 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy sticky sesame chicken
45 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Chilli and cheese nachos
35 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Smash burger taco
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min