Urządzenia i Akcesoria
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
beef rump steak cut into thin slices, (½ cm)600 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)65 g
-
fresh Chinese egg noodles500 g
-
vegetable oil50 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger cut into pieces4 ½ cm
-
brown onion cut into thin wedges1
-
carrots sliced thinly2
-
broccoli broken into small florets200 g
-
red capsicum deseeded, cut into pieces (2 cm)1
-
water75 g
-
dark soy sauce60 g
-
Chicken stock paste2 tsp
-
oyster sauce60 g
-
brown sugar40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour2 tsp
-
spring onion/green onion trimmed, finely sliced, to serve2
-
fresh red chilli sliced to serve
-
soy sauce to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1352.6 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
2883.8 kJ /
689.2 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Boiled pasta
20 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Sweet and sour chicken with rice
45 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.
VEGEMITE® pasta
30 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min
Curried sausages
40 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min