Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje
Składniki
-
500 g wody
-
100 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego100 g bobu, świeżego
-
20 g sera feta pokruszonego
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
1 - 1 ½ łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
2 łyżeczki oliwy z oliwek
-
4 kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 140 g)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
470 mg
Białko
12.9 g
Kalorie
1247.4 kJ /
298.2 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Farinata ze szpinakiem i groszkiem
30 min
Cytrynowa potrawka z ciecierzycy i ryżu
50 min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 min
Kanapki z pastą z soczewicy i oliwek
30 min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 min
Makaron z bobem, serem feta i migdałami
45 min
Sałatka z soczewicą, suszonymi pomidorami i oliwkami
25 min
Curry szpinakowo-kalafiorowe z ryżem
55 min
Bowl z kurczakiem, brązowym ryżem i warzywami
45 min
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 min
Sałatka ziemniaczano-brokułowa z kukurydzą i szczypiorkiem
30 min
Jednogarnkowy makaron z pomidorem i oliwkami
25 min