Bruschetta z pastą z bobu i serem feta

Bruschetta z pastą z bobu i serem feta

4.6 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porcje

Składniki

  • 500 g wody
  • 100 g bobu, świeżego
    100 g bobu, mrożonego, uprzednio rozmrożonego
  • 20 g sera feta pokruszonego
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek
  • 4 kromki chleba pełnoziarnistego (ok. 140 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 470 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 1247.4 kJ / 298.2 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 6.6 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 43.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...