Urządzenia i Akcesoria
Mango smoothie bowl
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
600 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
600 g jogurtu typu islandzkiego, skyru naturalnego
-
200 g mleka
-
pestki granatu (ok. 240 g), do dekoracji
-
wiórki kokosowe (opcjonalnie) (ok. 40 g), do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
77.4 mg
Białko
18.9 g
Kalorie
1188.3 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
42.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
5 Min
Kanapki z pastą z grochu, ogórkiem i sałatą
40 Min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 Min
Koktajl bananowo-ananasowy à la Piña Colada
5 Min
Bowl z kurczakiem, brązowym ryżem i warzywami
45 Min
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3 Std. 10 Min
Kakaowy koktajl z bananem i melonem
5 Min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 Min
Czekoladowa owsianka z gruszką i masłem orzechowym
15 Min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 Min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 Min
Wysokobiałkowa owsianka z bananem i orzechami
15 Min