
Urządzenia i Akcesoria
Penne all'arrabbiata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
di pecorino a pezzi (2-3 cm circa)75 g
-
spicchio di aglio1
-
di cipolla a pezzi75 g
-
peperoncini rossi1 - 2
-
di pancetta di maiale a listarelle (5 mm circa) o a cubetti75 g
-
di olio extravergine di oliva45 g
-
di pomodori pelati freschi a pezzi (2-3 cm) o in scatola550 g
-
di sale2 pizzichi
-
di penne rigate480 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
503 kcal /
2104.4 kJ
Białko
16.8 g
Tłuszcz
18.9 g
Węglowodany
66.1 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
243.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy