
Urządzenia i Akcesoria
Rigatoni affumicati
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)200 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di pomodori pelati400 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pasta secca tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta320 g
-
di basilico fresco lavate e asciugate4 foglioline
-
di Parmigiano Reggiano grattugiato50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
563 kcal /
2356 kJ
Białko
26.6 g
Tłuszcz
25.4 g
Węglowodany
60.8 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Primi piatti 'low cost'
10 Przepisów
Włochy
Włochy