Rigatoni affumicati

Rigatoni affumicati

3.9 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di scamorza affumicata a pezzi (2 cm)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pomodori pelati
    400 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pasta secca tipo rigatoni o altro tipo di pasta corta
    320 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate
    4 foglioline
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    50 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 563 kcal / 2356 kJ
Białko 26.6 g
Tłuszcz 25.4 g
Węglowodany 60.8 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...