
Urządzenia i Akcesoria
Fusilli tricolore
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di basilico fresco lavate10 foglie
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate3 rametti
-
spicchio di aglio1
-
scalogno a metà1
-
peperoncino secco1
-
filetti di acciuga sott'olio3
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
di pomodorini150 g
-
di vino bianco30 g
-
di acqua640 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pasta secca corta tipo fusilli320 g
-
di burrata a pezzi100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
484 kcal /
2025 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori di primavera
10 Przepisów
Włochy
Włochy