Fusilli tricolore

Fusilli tricolore

4.2 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di basilico fresco lavate
    10 foglie
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • scalogno a metà
    1
  • peperoncino secco
    1
  • filetti di acciuga sott'olio
    3
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di pomodorini
    150 g
  • di vino bianco
    30 g
  • di acqua
    640 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca corta tipo fusilli
    320 g
  • di burrata a pezzi
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 484 kcal / 2025 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...