Fusilli tricolore

Fusilli tricolore

4.2 32 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 10 foglie di basilico fresco lavate
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 scalogno a metà
  • 1 peperoncino secco
  • 3 filetti di acciuga sott'olio
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di pomodorini
  • 30 g di vino bianco
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca corta tipo fusilli
  • 100 g di burrata a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12 g
Kalorie 2025 kJ / 484 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...