Spaghetti alla carbonara

4.5 1.2K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di pecorino (opcjonalnie) a pezzi (3 cm)
  • 150 g di guanciale a cubetti
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo
  • 3 tuorli
  • 1 pizzico di sale
  • 3 pizzichi di pepe nero macinato
  • 320 g di spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.2 g
Kalorie 2999 kJ / 716.8 kcal
Tłuszcz 42.2 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...