Vellutata di patate e robiola

Vellutata di patate e robiola

3.6 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 porzioni

Składniki

  • 25 g di cipollotto a fettine
  • ½ cucchiaino di rosmarino secco in polvere
  • 200 g di patate a fettine sottili (circa 0,5 cm)
  • 400 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di robiola
  • olio extravergine di oliva a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 porzioni

Sód 1516.7 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 1532.2 kJ / 366.2 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Węglowodany 37.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...